Kastenbouw op maat

Uw Inloopkast, schuifdeurkast, garderobekast zullen wij geheel naar uw wens en op maat vervaardigen en plaatsen, hierdoor kunt u elke ruimte en nis in uw slaapkamer of ander vertrek volledig benutten zodat u niet met storende ruimtes blijft zitten tussen kast en plafond of wand.

De inrichting van uw kast kan van eenvoudig tot zeer exclusief worden uitgevoerd met bijvoorbeeld garderobeliften, kastverlichting, lades met sofclose demping en tal van garderobesystemen van hoogwaardige kwaliteit.

Uw inloopkast, schuifdeurkast of garderobekast zullen wij samen met u eerst uitwerken in een digitaal ontwerp,waarna wij dit ontwerp na goedkeuring zullen omzetten tot een prachtig eindresltaat.

Wij zullen altijd alleen met hoogwaardige materialen werken ongeacht het nu een een eenvoudige of een luxe kast betreft en werken daarom met fabrikanten als bijvoorbeeld Blum, Servetto, Peka  voor rail- en scharniersystemen en gardrobesystemen.

Houten meubels op maat

OpMaat Interieurs ontwerpt en vervaardigd in samenspraak met u en naar uw wens uw Tv meubel, salontafel, eethoek, vitrinekast, dressoir, badmeubel etc.

U kunt kiezen voor een uitvoering in bijvoorbeeld Hoogglans of zijdeglans gespoten wit, massief hout of een edelgefineerd MDF product, deze laatste heeft de uitstraling van een massief houten product, maar is aanzienlijk goedkoper en beter bestand tegen de invloeden van warmte en kou omdat dit product nauwelijks werkt en uitermate geschikt is om bijvoorbeeld een badmeubel mee te maken.

Alles is te leveren in bijna elke kleur en uitvoering, zo is edelgefineerd MDF leverbaar in vele houtsoorten.

TV Kast

Geldrop

Bekijk Project »

massief eiken meubels

Bekijk Project »