Over ons

OpMaat interieurs uit Vlijmen (den Bosch) is een jong en Dynamisch bedrijf wat zicht richt op voornamelijk de particuliere maar ook op de zakelijke markt.

wij streven ernaar om voor een betaalbare prijs uw interieur, geheel naar uw wens, af te werken en te voorzien van uw droomkeuken of kast  of meubelstuk.

Of het nu gaat om een moderne designkeuken met kookeiland, klassieke / landelijke keuken, eenvoudige keuken, uitgevoerd met een houten, kunststof, natuursteen of composiet werkblad, een Hoogglans gespoten, massief houten, gefineerd tv meubel, inloopkast, garderobekast, schuifdeurkast of ander meubelstuk.

Wij zullen samen met u een ontwerp maken wat na goedkeuring zal worden uitgewerkt tot een geweldig eindresultaat.

OpMaat Interieurs voert als een van de weinigen in onze markt traprenovaties uit middels massieve eiken overzettreden, weke in bijna elke gewenste kleur kunnen worden afgewerkt voor een schappelijke prijs. Dit zijn overzettreden met een massieve toplaag van 10mm en dus onverwoestbaar en neut gevoelig voor slijtage zoals bij laminaat, onze treden zijn na lang en intensief gebruik makkelijk te behandelen zodat deze er weer als nieuw zullen uitzien en u dus nauwelijks omkijken zult hebben naar uw trapbekleding.

 

Tevens zijn wij in staat om uw renovatie- of nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren, door gebruik te maken van de juiste kennis en contacten waardoor wij u hierin compleet kunnen ontzorgen zodat u alleen nog maar van het eindresultaat hoeft te genieten.

 

Opmaat interieurs, betaalbaar maatwerk in interieuroplossingen
voor bedrijven en particulieren

Contact

OpMaat Interieurs
Kerkstraat 25a
5253 AN Nieuwkuijk
06 302 226 93
info@opmaatinterieurs.nl
www.opmaatinterieurs.nl

 

Email ons